Aktuella kullar - Recent litters

S*Leopartners

 

TILL SALU : Kattungen letar efter ett eget hem

AVAILABLE: The kitten is looking for a forever home

 

 

RESERVERAD el. UTVÄRDERING: Intresse finns men ej tingad änn

kan fortfarande bli till salu.

 

ON HOLD or PENDING: Someone is interested but deposit

hasn't arrrived, may still be available.

 

TINGAD: handpenning erlagd,katten ej längre till salu .

 

BOOKED: Deposit payed, the cat/kitten is not for sale for now.

 

 

STANNAR: Blir kvar i katteriet.

 

KEEPER: We are keeping this kitten for our own breeding program.

 

 

SÅLD: Har hittat sitt forever home och har flyttat

 

SOLD: Has found a forever home already and has moved out

 

 

Samma dag som denna kullen föddes så fick vi ta avsked av vår trogna 13 åriga Riesenschnauzer, därför är alla namn på kattungarna hämtade från husdjur som vi i familjen förlorade under alla år. Det kändes som en bra sak att göra, och den som fick Riesenschnauzerns namn är lilla Buster, som har snabbt avancerat till barnens favorit.

Så kommer det kanske kännas bättre när man ser ett nytt liv blomstra och kliva i den förra namnbärarens fotspår.

Minneskullen -

In memoriam-litter

Leopartners Reddington

&

Bengalklockans Cool Cat

född 2017-12-02

 

Leopartners Merlin

BEN ns 24

BlackSilver spotted boy

Under utvärdering

on hold

 

Merlin är den andra rena silverkillen som födds hos Leopartners. Han har superfina kontraster och stora spottar. Jag hoppas att hans fortsatta utveckling går lika spikrakt som hittills. Han var en av de mindre efter födseln men har snabbt avancerat till andra största viktmässig. Det är lite för tidigt att säga något om hans personlighet, förutom att han var den första som började äta själv. På bilderna är kattungarna 3 veckor gamla. Han kommer förhoppningsvis blir min nästa avelshane, och kliva i hans pappas fotspår som var en hankatt som ( så gott som ) inte markerade som fertil.

Leopartners Max

BEN n 24 32

Seal Mink spotted boy

Under utvärdering/on hold

Max är den största i kullen. Han har ett fint huvud med en bra haka och noskuddar, och han kommer också att få fina stora rosetter, som syns inte riktigt lika bra som hos hans bruna syskon, eftersom han redan är in " the fuzzys". Uppdatering om hans personlighet kommer snart.

Leopartners Buster

BEN n 24

Brown spotted boy

Under utvärdering/ on hold

Buster är den minsta killen i kullen, men hans haka och höga panna gör att jag måste kolla hur han utvecklas . Nu när han har börjat äta själv, så kommer han säkert snart växa ikapp sina bröder. Som man ser är han för tillfället också sparbled, men de kommer säkert att ändra sig, och det som ser ut som en lång rand kommer att spricka upp till enskilda rosetter. Jag har inte lyckats tagit ett kort på hans mage än, för där kan ni se spottar. Han har även spottar på svansen och hela vägen ner på tassarna, och de minsta öron i kullen. Många bra faktorer som kommer tilsammans hos den här lilla killen.

Leopartners Amber

BEN n 24

Brown spotted girl

Till salu/ for sale

Amber är lite kallare i färgen än sin brunspottade bror, men när man följer hennes mammas utveckling, kommer hon säkert att bli mycket varmare i färgen med tiden. Hon har också stora rosetter och är nog den tuffaste bland tjejerna. Hon är alltid den som släpper tutten på en gång när man kommer in i rummet för att kolla vad som händer. Det kommer garanterat att läggas till många busbilder på den här tjejen.

Leopartners Tequila

BEN n 24 32

eller BEN ns 24 32

Seal mink spotted girl

Till salu/for sale

Tequila är den största tjejen och jag är inte riktig säkert än om hon visar sig vara en silver mink. Hon har lite svarta öron, men är i övrigt rätt så ljus som sin bror Max. Det kommer förhoppningsvis snart att visa sig i vilken färg jag ska registrera denna lilla damen.

Leopartners Zenzi

BEN ns 24 32

Seal silver mink spotted girl

Till salu/ for sale

Home

 

Products

 

Blog

Zenzi är en silver mink tjej med mycket svärta och fina rosetter, som tyvärr inte syns så bra på bilderna. Hon är nyfiken och mycket rörlig, hon är den minsta bland tjejerna,men det kan ju ändra sig snabbt. Hon är också den som är mest självständig och behöver inte hänga med resten av syskonen hela tiden för att kunna sova till exempel. Spännande att se vad det blir av den här tjejen.

 

 

Är du intresserad i en av dessa kattungar så kan du helst höra av dig till bengaldiana@gmail.com eller under hemside mailen diana@leopartners.se

De nyaste bilderna finns alltid på min Facebook sida under mitt namn Diana Hårshagen